Έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Αστακό


Ποστάρισμα στο Facebook του κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη, Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (Σ.Μ.Α) στον Αστακό και δίνει τα εύσημα στον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό μας δημοσίευμα τον Φεβρουάριο του 2020 (δείτε εδώ) και θέλουμε να συμπληρώσουμε την γνώση μας, ότι σημαντική συμβολή στο θέμα, είχε και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Πάνος Παληογιάννης.

Δείτε το ποστάρισμα του κ. Δημητρογιάννη:

«Από τη σημερινή παρουσία μου στην έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στον Αστακό!
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πετύχαμε επιτέλους τη λειτουργία ενός έργου που παρέμενε σε αδράνεια για χρόνια.
Ενός έργου που δίνει μεγάλη λύση στο πρόβλημα των απορριμάτων της περιοχής του Ξηρομέρου, καθώς θα μεταφορτώνει και θα συμπιέζει 15 τόνους σκουπιδιών ημερησίως!
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την τάχιστη περιβαλλοντική διαδικασία και τη στήριξη του όλου έργου!
Ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμαρχο Ξηρομέρου για την άψογη συνεργασία και την προσπάθειά του.
Λύσεις υπάρχουν, από όλους για όλους!»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad