Ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου για τις ακυρωθείσες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου για τις ακυρωθείσες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις


Αστακός 12.8.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες.
Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου για φέτος τον Αύγουστο, είχε προγραμματίσει, ανακοινώσει και εξελισσόταν ομαλά ένα πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, έντεκα τον αριθμό, στα πεδία του κινηματογράφου, της μουσικής, των εικαστικών, του θεάτρου, με κολύμβηση, τρέξιμο κλπ.

Λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που ζούμε εδώ και πάρα πολλούς μήνες με τον Covid 19, εμείς απευθύναμε έγκαιρα πρόσκληση προς όλους τους συλλόγους και είναι η αλήθεια ότι υπήρχε διστακτικότητα συμμετοχής. Όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Επίσης πολλές εκδηλώσεις που δεν ήταν σίγουρες, λόγω όλης αυτής της κατάστασης με τον Covid 19, δεν μπήκαν στο πρόγραμμα, αλλά θα ανακοινωνόταν εμβόλιμα, π.χ. κινηματογραφικές προβολές, Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», αθλητικές εκδηλώσεις κλπ.

Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα πολιτιστικών – αθλητικών εκδηλώσεων πολύ καλό, μιας και οι συνεννοήσεις που είχαμε ξεκινήσει, απέδωσαν να έρθουν στον Δήμο μας εκδηλώσεις πολύ ποιοτικές, αρκετές από αυτές διαφορετικές και εκτός του συνηθισμένου των προηγούμενων χρόνων και όλα αυτά με ελάχιστο οικονομικό κόστος για τον Δήμο μας, που για εμάς είναι μία παράμετρος που πάντα την λαμβάνουμε υπ' όψη.

Δυστυχώς η ραγδαία αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων Covid 19, μας ανάγκασε συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης προς το ύψιστο αγαθό της υγείας, να προχωρήσουμε στην ακύρωση όλων των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Αυγούστου στα όρια του Δήμου μας.

Σίγουρα είναι δυσάρεστο να αναγκάζεσαι από τις εξελίξεις να παίρνεις δυσάρεστες αποφάσεις, όπως είναι η ματαίωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, όμως η απόφαση ήταν μονόδρομος και του χρόνου να είμαστε καλά, όλοι μαζί θα διοργανώσουμε μοναδικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τις εκδηλώσεις που ακυρώθηκαν:
  • Την κα. Ήρα - Ειρήνη Κουρή, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων.
  • Τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και την Πρόεδρο του κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.
  • Τον κ. Χρήστο Γιαννόπουλο, υπεύθυνο και δάσκαλο του χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων.
  • Την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης».
  • Την κα Κατερίνα Γκατζόγια για το θεατρικό «Η γυναίκα της Ζάκυθος».
  • Την κα Στεργιοπούλου Ελευθερία και την ορχήστρα ΜΙΝΟΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, για το αφιέρωμα στα «ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ».
  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την μουσική βραδιά.
  • Τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού.
  • Τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.
  • Την κα Χριστίνα Νικολάου (Christina Tri for Autism) και τον κ. Αντώνη Χρήστου από τον Ναυτικό Όμιλο Πρέβεζας, για την πολύτιμη βοήθεια τους για την προετοιμασία του Διάπλου. Ήμασταν καθόλα έτοιμοι.
  • Τον κ. Βασίλη Σούλα από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας για την πολύτιμη βοήθειά του και την στήριξη του.
  • Κυρίως ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοηθούσαν με κάθε τρόπο και δεν λέμε τα ονόματα τους να μην αδικήσουμε κανέναν.
Συνεχίζουμε... μένουμε ασφαλείς...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad