Δημιουργία Θεατρικής ομάδας από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Σεπτεμβρίου 2020

Δημιουργία Θεατρικής ομάδας από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου, προτίθεται να δημιουργήσει θεατρική ομάδα, σε συνεργασία με την Ηθοποιό / Σκηνοθέτη Δέσποινα Κούρτη (Θεατρική Ομάδα Εν Οίδα), η οποία παρουσίασε το καλοκαίρι θεατρικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Σκοπός του εγχειρήματος αυτού, είναι η προσφορά μαθημάτων θεατρικής αγωγής, αυτοσχεδιασμού και θεατρικής έκφρασης, καθώς και επιλογή θεατρικού έργου με σκοπό την διεξαγωγή θεατρικής παράστασης την Άνοιξη.

Όσοι επιθυμούν λοιπόν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να καλέσουν στο 6934652541 από σήμερα έως και τις 30 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00μ.μ. Τα μαθήματα είναι δωρεάν για όσους συμμετέχουν και θα δίνονται στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Οι ώρες και ημέρες θα ανακοινωθούν, αφού συγκεντρωθούν οι τελικές συμμετοχές και οριστεί η πρώτη συνάντηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad