Ανακοίνωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας


Αθήνα 20/9/2020 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Η ανακοίνωση-ενημέρωση που δίνεται σήμερα στην δημοσιότητα έχει σκοπό και στόχο να διαλύσει κάποιες πονηρές και κακόβουλες σκέψεις και εκτιμήσεις ορισμένων κακοπροαίρετων, ότι η ο Σ.Α.Α. δεν "εμφανίστηκε" πουθενά. 

Τους ενημερώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή έχουμε έρθει σε επαφή με την ΟΠΣΥΞ και δηλώσαμε με κατηγορηματικό τρόπο μας την αρνητική μας θέση στις νέες (ή νέα) εγκατάσταση μονάδας(ες) ιχθυοκαλλιέργειας

Από την στιγμή που το ανώτερο θεσμικά όργανο (ΟΠΣΥΞ) ανέλαβε την πρωτοβουλία να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι Σύλλογοι-Μέλη (που προφανώς έχουν θέση κατά της εγκατάστασης μονάδας) είναι περιττό να δώσουμε στην δημοσιότητα μια ανακοίνωση ξεχωριστή που στην ουσία θα "καπελώνει" την Ομοσπονδία. 

Όπως θα διαβάσατε στην ανακοίνωση της ΟΠΣΥΞ, το όνομα του Συλλόγου μας φιγουράρει στην πρώτη θέση!!!!!!!

Ας κλείσουν επιτελούς τα στόματα ορισμένων που ψάχνουν για βελόνι στα άχυρα. Δυστυχώς βρήκαν (άλλη μια φορά) αφορμή να δείξουν τον "χαρακτήρα τους". Εμείς θα απαντήσουμε με πολύ περισσότερα έργα στο μέλλον.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad