Η... ηλεκτρική καρέκλα του αντιδημάρχου ύδρευσης στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Σεπτεμβρίου 2020

Η... ηλεκτρική καρέκλα του αντιδημάρχου ύδρευσης στο Δήμο Ξηρομέρου


Γνωστοποιήθηκε χθες από τον δήμο Ξηρομέρου η απόφαση του δημάρχου με την οποία έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Φίλιππου Σαμαλέκου, ως αντιδημάρχου αρμοδίου για την ύδρευσης και η αναπλήρωση της θέση από τον Σωτήρη Μακρή.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, ωστόσο ο πρώην πια αντιδήμαρχος φαίνεται πως σε κάποια σημεία διαφώνησε με το δήμαρχο στα θέματα της αρμοδιότητάς του. Πάντως η δημοτική αρχή τον είχε στηρίξει στη μάχη που έδινε κατά των παράνομων συνδέσεων στο δίκτυο ύδρευσης και είχε καταδικάσεις τα απαράδεκτα περιστατικά προπηλακισμού του από ορισμένους παρανομούντες.

Ο πρώην αντιδήμαρχος πάντως είχε περιγράψει πρόσφατα την κατάσταση με ανάρτησή του αφήνοντας και μια μικρή αιχμή περί πολιτικής βούλησης. «Τι κάνεις λοιπόν όταν παραλαμβάνεις 50 αντλητικούς σταθμούς ύδρευσης (αντλιοστάσια, δεξαμενές, γεωτρήσεις) σε άθλια κατάσταση, που έχουν να συντηρηθούν σωστά για δεκαετίες, δεν τα παρακολουθεί κανένας, δεν έχεις προσωπικό συντήρησης ( συντηρητή αντλιοστασίων και ηλεκτρολόγο), δεν έχεις χρήματα, η τεχνική υπηρεσία να μην έχει ασχοληθεί ποτέ λόγω αδυναμίας ή λόγω πολιτικής βούλησης, να μην υπάρχει καταγεγραμμένος εγκατεστημένος εξοπλισμός, μελέτες συντήρησης, συμβάσεις συντήρησης υλικά και ανταλλακτικά και θα πρέπει να έχει νερό ένας ολόκληρος Δήμος!!!» είχε αναφέρει ο Φίλιππος Σαμαλέκος.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι η καρέκλα του αντιδημάρχου ύδρευσης στο Ξηρόμερο είναι… ηλεκτρική.

Εφημερίδα "Συνείδηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad