Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών



Συνεδρίαση (τελευταία) του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών

Συνεδρίασε την Κυριακή 27/9/2020 το Δ. Σ του Σ.Α.Α. με θέματα της Ημερησίας Διάταξης όπως διανεμήθηκε στα μέλη.

1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού περιόδου 2018 2020
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού περιόδου 2018 2020
3. Προσδιορισμός Τακτικής ΓΕΝΙΚΗΣ Συνέλευσης
4. Προσδιορισμός εκλογών για νέο Δ.Σ.
5. Λοιπά Θέματα (ενημερώσεις για τις πρωτοβουλίες που έχει δρομολογήσει το απερχόμενο Δ.Σ. 

Έχοντας την απαιτούμενη απαρτία κατά τα 6/7 με παρόντες Μπόνης Χρήστος, Νικολάου Κώστας, Γαλάνη Αγγελική, Σούρλα Γωγώ, Παπαγεωργίου Γιώτα, Παπαναστάση Δημήτρη και απών την Κοντή Ειρήνη και μετά την ανάγνωση των απολογισμών Διοικητικού και Οικονομικού οι οποίοι εγκρίθηκαν παμψηφεί, προχωρήσαμε στον καθορισμό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης. 

Όπως ήδη είναι γνωστό, όλες οι πολυμελής συγκεντρώσεις άνω των 6 ατόμων απαγορεύονται, για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να διανεμηθούν στα μέλη (όσα είναι ενεργά) οι δυο απολογισμοί μέσω email και με την παράκληση να δώσουν την ψήφο τους (θετική ή αρνητική) για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών. ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ψηφίσουν ΟΛΟΙ μέσω του email του Συλλόγου, ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της επίσημης καταγραφής του αποτελέσματος.
 
Η αποστολή των απολογισμών στα μέλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/9/2020 με χρονικό όριο τεσσάρων ημερών να δώσουν την απάντησή τους.

Σαν ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 18/10/2020 ημέρα Κυριακή στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ στην οδό Πατησίων. 

Με την (ευελπιστούμε θετική ψήφο) υπερψήφιση των απολογισμών θα σας ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο και την εφορευτική επιτροπή, ούτως ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για τις επιλογές σας.

Στα μέλη του Συλλόγου που το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στον Αστακό ή τα μελή που έχουν μόνιμη κατοικία εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλούν ψηφοδέλτια αρκετά νωρίς, ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να επιστρέψουν τους φακέλους ξανά, τους οποίους θα παραλάβει η εφορευτική επιτροπή και θα καταχωρήσει τους σταυρούς προτίμησης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad