Δήμος Ξηρομέρου: Εγκρίθηκε το αίτημα της Κοινωφελούς για τα προγράμματα άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Εγκρίθηκε το αίτημα της Κοινωφελούς για τα προγράμματα άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο)


Αστακός, 2/9/2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, το αίτημα της Κοινωφελούς για τα προγράμματα άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο). Εγκρίθηκαν 5 θέσεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Μετά την πιστοποίηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ως φορέας υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ με κωδικό πιστοποίησης 90E0, η οποία χορηγήθηκε υπό τα προβλεπόμενα εις το ισχύον οργανωτικό πλαίσιο άθλησης για όλους, με ισχύ μέχρι την 8/4/2022, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού και το αίτημα μας για πρόσληψη 5 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής προς υλοποίηση των προγραμματων που έχουμε στον προγραμματισμό μας (ΚΥΑ ΦΕΚ 3615/Β΄/31-08-2020 περί Έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Π.Φ.Α.).

Εκκρεμεί η νομιμοποίηση του Γυμναστηρίου Παπαδάτου, που μέχρι τώρα λειτουργούσε επί ουσίας και τύποις παράνομα και με οκτάμηνα από την προηγούμενη διοίκηση, ώστε να λειτουργήσει νόμιμα όπως είναι το σωστό.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
του Δήμου Ξηρομέρου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Μάντζαρης Ελευθέριος


1. ΚΥΑ 2020-21 ΑΔΑ.PDF
2. ΚΥΑ 2020-21 ΦΕΚ.PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad