Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατό του «διέκοψε» γαμήλια φωτογράφιση – Άναυδοι οι νεόνυμφοι! (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατό του «διέκοψε» γαμήλια φωτογράφιση – Άναυδοι οι νεόνυμφοι! (βίντεο)


Αξέχαστη θα μείνει η φωτογράφιση του γάμου του για ένα νεόνυμφο ζευγάρι, καθώς η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την έκανε ξεχωριστή.

Tο νεόνυμφο ζευγάρι, που είχε πάει για την παραδοσιακή φωτογράφιση γάμου στο Τατόι δεν πίστευε στα μάτια του, όταν κατάλαβε ότι ο ποδηλάτης με τη στολή και το κράνος που τους πλησίαζε ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η νύφη, κόρη γνωστού στελέχους της Ν.Δ. από τη Νίκαια, κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να βγει μαζί τους φωτογραφία. Αυτός δεν της χάλασε το χατήρι και πόζαρε μαζί με τους νεόνυμφους. Ο Πρωθυπουργός είπε χαριτολογώντας στη νύφη και τον γαμπρό ότι θα ‘χουν ένα παράξενο ενθύμιο από τη βόλτα τους στο Τατόι.



Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του αθλητισμού και έκανε τη βόλτα του με το ποδήλατο με στολή και πλήρη εξοπλισμό στα Βασιλικά Κτήματα Τατοϊου το Σάββατο. Η παρουσία του μαζί με τους άνδρες της ασφάλειας ήταν διακριτική. Αν και είχε αρκετό κόσμο λίγοι αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad