Να μην φιλούν οι γονείς τα παιδιά τους στο σπίτι ζητά ο Σύψας - Κάθε μέρα και από ένα σόου κάποιου μεγαλο-λοιμωξιολόγου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2020

Να μην φιλούν οι γονείς τα παιδιά τους στο σπίτι ζητά ο Σύψας - Κάθε μέρα και από ένα σόου κάποιου μεγαλο-λοιμωξιολόγου


Ξεπέρασε τα όρια: Να μην φιλούν οι γονείς τα παιδιά τους στο σπίτι ζητά ο Σύψας

Κάθε μέρα και από ένα σόου κάποιου μεγαλο-λοιμωξιολόγου σε κάποιο από τα μεγάλα κανάλια. Ο κόσμος ζει μία νέα πραγρατικότητα και προσπαθεί να βρει μία ισορροπία.

«Μπορεί να φτάσουμε τα 2.000 κρούσματα την μέρα». «Αν δεν προσέξουμε μπορεί να οδηγηθούμε σε νέο Lockdown». «Μάσκες παντού, ακόμα και στους δρόμους». Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ατάκες ορισμένων λοιμωξιολόγων που ότι συζητούν σε επιτροπή, με ελαφρά την καρδία, βγαίνουν και το ανακοινώνουν σε πανελλαδικής εμβέλιας κανάλι το επόμενο πρώι.

Καλά όλα αυτά, αλλά αυτό που δήλωσε ο κ. Σύψας χτες μιλώντας στο ΣΚΑΪ ξεπέρασε τα όρια και προκάλεσε αντιδράσεις.

Το γνωστό μέλος της επιτροπής επιστημόνων προχώρησε σε μία πρωτοφανή οδηγία προς τους γονείς. «Μην αγκαλιάζετε και μην φιλάτε τα παιδιά σας και αν σας πλησιάζουν να φοράτε μάσκα μέσα στο σπίτι σας».

«Μέσα στο σπίτι μας κ. Σύψα;», τον ρωτά έκπληκτη η δημοσιογράφος;. «Ακριβώς», απάντησε ο κύριος Σύψας. Ο κ. Σύψας, όπως και πολλοί άλλοι από τους καθηγητές φαίνεται ότι ορισμένες φορές ξεχνάνε ότι μιλάνε σε ανθρωπους. Πρόκειται για πραγματική ζωή και όχι κάποια μελέτη ή αριθμοί.

Δεν γίνεται να ζητάς από ένα γονιό να σταματήσει να αγκαλιάζει το παιδί του. Ιδίως όταν επί τρεις μήνες πολλά παιδιά δεν είδαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Όταν οικογένειες ήταν κλεισμένες επί μήνες σε αποστηρωμένα σπίτια. Όταν ο ίδιος έλεγες ότι η χώρα τα κατάφερε στο πρώτο κύμα.

Για να έρθουμε σήμερα, και να ακούσουμε ότι κάτι πάλι δεν πάει καλά και για να πάμε καλύτερα πρέπει να έχουμε social distancing ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τελείως, μα τελείως άστοχη δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad