Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα: «Αναδεικνύω την περιοχή μου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Οκτωβρίου 2020

Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα: «Αναδεικνύω την περιοχή μου»


Αστακός 26.10.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στα πλαίσια του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», που έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020 (M.I.S. 5003444), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Αναδεικνύω την περιοχή μου» με την υποστήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δημόσιων και ιδιωτικών. Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο, μόνοι ή με την παρέα τους και έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν σημεία με ιδιαίτερο πολιτιστικό, φυσικό, ιστορικό ενδιαφέρον στην περιοχή που ζουν.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του Μαθητικού διαγωνισμού διατίθενται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο σύνδεσμο:
Οι αιτήσεις συμμετοχής και το βίντεο θα υποβάλλονται έως τις 15/11/2020.

Οι επιλεγμένες ταινίες θα αναρτηθούν στους ιστότοπους του Ευρωπαϊκού προγράμματος και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ οι νικήτριες ομάδες θα βραβευθούν.

Σας παρακαλούμε προωθήστε το μήνυμα και καλέστε τους φορείς και τους πολίτες του δήμου σας να συμμετέχουν αναδεικνύοντας την περιοχή σας σε Περιφερειακό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad