Αγρίνιο: Πως άρπαξαν 54.000 ευρώ από επαγγελματία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Νοεμβρίου 2020

Αγρίνιο: Πως άρπαξαν 54.000 ευρώ από επαγγελματία


Μπαράζ νέων εξαπατήσεων μέσω διαδικτύου σημειώθηκε με θύματα Αγρινιώτες. 32χρονος επαγγελματίας μάλιστα έχασε 54.000 ευρώ περίπου. Έρευνες από την Ασφάλεια Αγρινίου με δικογραφίες σε βάρος αγνώστων δραστών προς το παρόν.

Στην μία περίπτωση, ο επιτήδειος, την 27η Οκτωβρίου 2020, προσποιούμενος προμηθευτή ενδυμάτων απέστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 32χρονο άνδρα, ενημερώνοντας τον σχετικά με την αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο καταθέτονταν χρήματα από την εταιρεία του παθόντα με αποτέλεσμα να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 44.978 ευρώ.

Παράλληλα, ο άγνωστος δράστης αποκτώντας πρόσβαση σε θυρίδες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε προσωπικούς λογαριασμούς διαδικτυακής πλατφόρμας του παθόντα απέσπασε επιπλέον από τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου το χρηματικό ποσό των 8.737 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και για άλλη περίπτωση.

Εν προκειμένω ο επιτήδειος αποκτώντας πρόσβαση σε θυρίδες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε προσωπικούς λογαριασμούς διαδικτυακής πλατφόρμας 31χρονου πολίτη, απέσπασε από τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1207,80 ευρώ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad