Παναγιώτης Στάϊκος: Έκκληση προς τους Βουλευτές του Νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση για την ΠΟΑΥ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Νοεμβρίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Έκκληση προς τους Βουλευτές του Νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση για την ΠΟΑΥ


Έκκληση προς τους Βουλευτές του Νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση για την ΠΟΑΥ και να συμπαραταχθούν με την επιτροπή Αγώνα και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Επειδή μέχρι στιγμής μόνο ο Βουλευτής του ΚΚΕ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του αγώνα μας για κατάργηση των αποφάσεων για την ΠΟΑΥ (που για τους απλούς ανθρώπους έλεγε να μην γίνει καμία δημιουργία νέων Μονάδων Ιχθυοκαλλιεργειών ή μετεγκατάσταση παλαιών από τον κόλπο του Αστακού και στην παράκτια ζώνη από Άγιο Γεώργιο, Άγιο Νικόλαο, Μαραθιά, Ασπρογιάλι, Αγριλιά, Μύτικα μέχρι Πάλαιρο και γύρο από τα Νησιά Κάλαμο και Καστό), κάνω έκκληση σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας και ιδιαίτερα τους Κυβερνητικούς Βουλευτές πέρα από τις προσωπικές ενημερώσεις και σε δημόσια έκκληση να είναι αρωγοί στον αγώνα της Επιτροπής Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου και τον κατοίκων ενάντια στην ΠΟΑΥ, η οποία είναι σοβαρό εμπόδιο για την Ισόρροπη Ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου, αφού η περιοχή αυτή προορίζεται για την Τουριστική Ανάπτυξη του τόπου μας.

Υπάρχει θαλάσσια έκταση μετά το Πλατυγιάλι προς τον Αχελώο, όπου μπορούν να γίνουν και άλλες μονάδες Ιχθυοκαλλιεργειών.

Το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος δεν παραβρέθηκε Προσωπικά στο ραντεβού με τον Δήμαρχο και ολιγομελή αντιπροσωπεία από την επιτροπή Αγώνα ούτε με ξενίζει, αλλά ούτε με πτοεί, αφού εικόνα παρόμοια είχα ζήσει ως Δήμαρχος Αστακού, όταν ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κύριος Ραγκούσης παρά το γεγονός ότι με δέχθηκε στο ραντεβού, που είχαμε κλείσει για το θέμα της αποκομιδής απορριμμάτων και την λειτουργία της Χωματερής, όπου με μια παράλογη απόφασή του μας καλούσε μέσα στο καλοκαίρι, να κάνουμε την αποκομιδή με προσωπικό του Δήμου και να πηγαίνουμε τα σκουπίδια στην χωματερή της Βόνιτσας, ενώ δεν επιτρεπόντουσαν οι προσλήψεις, η απάντησή του στην αγωνία μου για να μην μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους ήταν: Κάνε ότι θέλεις!!!

Μετά από 15 ημέρες και ενώ εμείς είχαμε προχωρήσει στις ενέργειες για αγορά τράκτορα, ανακάλεσε την απόφασή του και έμεινα τα πράγματα όπως είχαν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, όπου η νέα Δημοτική Αρχή πήρε άλλη απόφαση με την οποία εμείς διαφωνούσαμε και διαφωνούμε.

Επομένως οι όποιες συμπεριφορές των όποιων κυρίων Οικονόμου ή Ραγκούση δεν θα πρέπει να μας απογοητεύουν και τις θεωρώ δευτερεύουσες.

Εκείνο το οποίο θεωρώ ως πρωτεύον αυτή την στιγμή, γιατί το θέμα αυτή την στιγμή για την ΠΟΑΥ είναι καθαρά Πολιτικό, κάνω έκκληση σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας και ιδιαίτερα στους Κυβερνητικούς Βουλευτές να συμπαραταχθούν μαζί μας σε αυτό τον δίκαιο αγώνα για τη ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου και της Περιοχής μας.

Καλώ και άλλους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ.

Αστακός 13/11/2020 

Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 
Μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad