Παναγιώτης Στάϊκος: Αδυνατώ να καταλάβω την λειτουργία των υπεύθυνων έγκρισης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Δεκεμβρίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Αδυνατώ να καταλάβω την λειτουργία των υπεύθυνων έγκρισης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων


Αδυνατώ να καταλάβω την λειτουργία των Υπεύθυνων έγκρισης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων, που τελευταίοι και με διαφορά σχεδόν ενός μηνός θα εγκρίνουν το πρώτο εμβόλιο, που παρουσίασε πλήρη φάκελο και ήταν αυτό της Pfizer και δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, που έπρεπε να τους πιέσει ο Γερμανός Υπουργός Υγείας για να επισπεύσουν κατά 10 ημέρες την ημερομηνία για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer.

Θα έπρεπε όσοι είναι γιατροί, να έχουν παραιτηθεί μετά την έγκριση και από τον παραδοσιακά πολύ αυστηρό FDA των ΗΠΑ, για να μην πω, πως θα πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου από το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μια και βρισκόμαστε ουσιαστικά σε πόλεμο και κάθε ημέρα καθυστέρησης στέλνει στον τάφο πιο πολλούς ανθρώπους και από τα πιο σκληρά εγκλήματα πολέμου.

Έτσι ένας μήνας καθυστέρησης στο όνομα του δήθεν αυστηρού ελέγχου για την ασφάλεια του εμβολίου ενάντια στον Covid 19 θα κοστίσει στην Ευρωπαϊκή ένωση, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία πάνω από 200.000 ανθρώπινες ζωές, για να μας πουν τι;;;

Ότι δήθεν το εμβόλιο μετά από τον ενδελεχή έλεγχο του φακέλου του, δεν είναι ασφαλές, όταν το ενέκρινε ο παραδοσιακά πιο αυστηρός φορέας ελέγχου στον κόσμο ο FDA των ΗΠΑ!!!

Μα καλά μας δουλεύουν, όταν είναι γνωστό, ότι το εμβόλιο με βάσει την γνώση από τον ιό SARS 1 είναι έτοιμο από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου 2020 λόγω της απίστευτης ταχείας προόδου της Γενετικής Μηχανικής και της Μοριακής Βιολογίας και από τότε έγιναν όλοι οι έλεγχοι και οι κλινικές δοκιμές με την φάση 3 επάνω σε εθελοντές και αποδείχθηκε πλήρως η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου, όπως και των άλλων εμβολίων που κατέθεσαν τους φακέλους τους αργότερα.

Έτσι ανάγκασε ήδη και το πιο πειθαρχημένο κράτος της Ευρώπης την Γερμανία, να προβεί άμεσα στο Τρίτο Γενικευμένο Lockdown, αφού όλα τα Νοσοκομεία της γέμισαν από ασθενείς με Covid 19.

Αλλά που φιλότιμο;

Είναι καλά βολεμένο άθλιοι γραφειοκράτες με απίστευτα παχυλούς μισθούς της τάξεως των 50 και 100 χιλιάδων ευρώ τον μήνα!!!!

Εγώ για όλα αυτά τα ανθρωπάκια δήθεν επιστήμονες νοιώθω μεγάλη αηδία και έχω αγωνία όπως και άλλες χιλιάδες ή εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου, όπου και μια ημέρα καθυστέρησης μπορεί να μας κοστίσει την ζωή μας .

Υπόψιν.

Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για κανέναν, για να μην βρεθούν κάποιοι και λένε διάφορα.

Αστακός 17/12/2020 

Dr.Παναγιώτης Στάικος 
Ειδικός Γενικός Ιατρός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad