Ευχαριστίες για την διαδικτυακή ενημέρωση (Webinar) που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την εταιρία Ελλήνων Πνευμονολόγων (video) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστίες για την διαδικτυακή ενημέρωση (Webinar) που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την εταιρία Ελλήνων Πνευμονολόγων (video)


Αστακός, 17.12.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή ενημέρωση (Webinar), που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την εταιρία Ελλήνων Πνευμονολόγων.

Στη συζήτηση αναφέρθηκε η συμβολή των εμβολιασμών στη προάσπιση της υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στον επικείμενο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας, κα Μάτα Τσικρικά, τον συντονιστή της σημερινής ενημέρωσης, τον κο Παναγιώτη Μπόγλου καθώς και την ομιλήτρια κα Χρύσα Μπαζάκα για την εμπεριστατωμένη ομιλία της.

Τη συζήτηση προλόγισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των εμβολιασμών στην κοινότητα, καθώς και η κα Μαρία Σακουφάκη, η οποία αναφέρθηκε στις στρατηγικές πρόληψης και στο πρόγραμμα εμβολιαστικού ελέγχου που διενεργείται στον Δήμο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες που θα έχουν ως στόχο την πρόληψη και την προαγωγή υγείας των δημοτών μας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad