Συνέντευξη του Γ. Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star για τα κρούσματα στον Δήμο Ξηρομέρου (Ηχητικό) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2021

Συνέντευξη του Γ. Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star για τα κρούσματα στον Δήμο Ξηρομέρου (Ηχητικό)


Για την εξέλιξη της πανδημίας καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Δήμος Ξηρομέρου τα κρούσματα κορωνοϊού στα όριά του, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και στη Νάντια Μπούτα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Στην επικοινωνία του με την κ. Μπούτα, ο κ. Τριανταφυλλάκης επισήμανε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζεται ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου έκανε την έκκληση να είναι υπεύθυνοι στο δημόσιο λόγο τους οι τοπικοί παράγοντες και να μην προκαλούν ανησυχία χωρίς λόγο στους δημότες.

Τέλος, ο κ. Τριανταφυλλάκης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των Rapid Tests σε σημεία του Δήμου.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star 103.5:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad