Η λειτουργία του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ξηρομέρου, στην έξαρση της πανδημίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιανουαρίου 2021

Η λειτουργία του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ξηρομέρου, στην έξαρση της πανδημίας


Το πρόγραμμα "Βοήθεια Στο Σπίτι" του Δήμου Ξηρομέρου, ενισχυμένο με τους απασχολούμενους από τις δομές που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, λόγω λήψης μέτρων για την αποφυγή και περιορισμό της διασποράς του ιού, συνεχίζει την λειτουργία του για την καθημερινή εξυπηρέτηση των Δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των Δημοτών.

Η παροχή υπηρεσιών συνίσταται στα εξής:

  • Στην λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου 2646041482, που λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 μέχρι 24:00 για την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των δημοτών.
  • Στην εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους του ΒΣΣ και σε όλους τους Δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν,
  • Στην διεκπεραίωση αιτημάτων των δημοτών (παραλαβή αιτήσεων - παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως έγγραφα που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.
  • Στην συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου Ξηρομέρου, ανάλογα με τις οδηγίες τους.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad