Ο Δήμος Ξηρομέρου ευχαριστεί όσους προσήλθαν στα Covid tests στις Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2021

Ο Δήμος Ξηρομέρου ευχαριστεί όσους προσήλθαν στα Covid tests στις Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών


Αστακός 19.1.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο αναχαίτισης και περιορισμού της διασποράς της Covid-19, ο Δήμος μας διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ΠΔΕ, την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου και τον ΕΟΔΥ, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους στους κατοίκους των Δ.Ε. Αστακού (Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο), Αλυζίας και Φυτειών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους προσήλθαν και να σας ενημερώσουμε όλους, ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι ευθύνη του ΕΟΔΥ και τηρούνται όλα τα μέτρα διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

Παρακαλούμε να τηρείτε τις οδηγίες που σας δόθηκαν από τον ΕΟΔΥ αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου, να εφαρμόζουν τα μέτρα υγειονομικής πειθαρχίας, όπως έχουν οριστεί από την Πολιτεία και τις επιστημονικές επιτροπές (χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, τήρηση αποστάσεων, ατομική υγιεινή κ.λπ), έτσι ώστε να περιοριστεί η διασπορά της νόσου στην κοινότητα, αλλά και να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο επόμενο ουσιαστικό βήμα της πρόληψης για την Covid -19, τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad