Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας: Κατασχέθηκαν 277 κιλά ολουθουρίων - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας: Κατασχέθηκαν 277 κιλά ολουθουρίων


Στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και αστυνόμευσης στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου χθες απογευματινές ώρες έπειτα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν στο Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος να εκφορτώνει αλιεύματα σε φορτηγό αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε ποσότητα ολουθουρίων του γένους Holothurian spp, εκ των οποίων 277 κιλά (περί τα 4.200 άτομα) είχαν αλιευθεί καθ΄ υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού των 400 ατόμων. Η πλεονάζουσα ποσότητα των 277 κιλών κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των νόμιμων διοικητικών κυρώσεων. 

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου θα συνεχίσει τους εντατικούς ελέγχους προκειμένου να αποφεύγονται περιστατικά παράνομης συμπεριφοράς και τακτικής.

Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α. 
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κυριακή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad