Ο Θανάσης Παπαθανάσης μιλά για τα προβλήματα της διαδικασίας κλεισίματος ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του Covid - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Θανάσης Παπαθανάσης μιλά για τα προβλήματα της διαδικασίας κλεισίματος ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του Covid


Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην διαδικασία κλεισίματος των ραντεβού στην πλατφόρμα του εμβολιασμού μίλησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στο κεντρικό δελτίο του IONIAN TV.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού για τον Covid ότι, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα Emvolio.gov.gr έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για τους άνω των 75 ετών (εμβόλιο Pfizer). Καλό θα ήταν όταν υπάρξει ενημέρωση αποκατάστασης της διαθεσιμότητας εμβολίων να απευθυνθούν και πάλι οι συμπολίτες μας στα φαρμακεία ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους. Όσον αφορά τις ηλικίες 60-64 (εμβόλιο AstraZeneca) υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα ραντεβού αλλά μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν σε εμβολιαστικό κέντρο εντός νομού. Σε κάθε περίπτωση οι φαρμακοποιοί κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνδράμουμε τους συμπολίτες μας με την σωστή ενημέρωση και συμβουλή και την αποφυγή ταλαιπωρίας τους στη διαδικασία κλεισίματος των ραντεβού τους για τον εμβολιασμό κατά του Covid» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

To link της παρουσίας του κ. Παπαθανάση στο IONIAN TV:
https://we.tl/t-NI5iNVoO5f

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad