Παναγιώτης Στάϊκος: Ποια μίζα ρε κύριοι και υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού Covid για την οποία μιλάτε; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Φεβρουαρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Ποια μίζα ρε κύριοι και υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού Covid για την οποία μιλάτε;


Ποια μίζα ρε κύριοι και υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού Covid για την οποία μιλάτε;

Τα εμβόλια για την πολιομυελίτιδα έσωσαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και δεν είναι παράλυτοι άνθρωποι στα κρεβάτια τους!!!

Τα εμβόλια για την Ιλαρά έσωσαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και δεν είναι παράλυτα από Guillain-Barre!!!

Το ίδιο για τον κοκίτη, για τις μαγουλάδες που άφηναν στείρωση στα αγόρια!!!

Το ίδιο για την ευλογιά που σκότωνε εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο, και τα νεότερα για την πνευμονία και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στα κορίτσια!!!

Ή για την γρίπη η όποια σκοτώνει πιο πολύ από τον Covid που η Ισπανική γρίπη σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, όταν ο πληθυσμός στην γης τότε ήταν ένα δις και σήμερα που είναι 10 δισεκατομμύρια, αντιστοιχεί σε 400 εκατομμύρια νεκρούς!!!

Εσείς δεν είστε που λέγατε τις ίδιες ανοησίες για τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και τρομοκρατούσατε τον κόσμο και τώρα αυτό το στέλεχος του ιού Η1Ν1 περιλαμβάνεται στο ετήσιο εμβόλιο της γρίπης, το οποίο φέτος λόγω του φόβου του Covid, το έκαναν 4 εκατομμύρια Έλληνες με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο λόγω της μεγάλης ζήτησης περίμενες για πρώτη φορά ακόμη και ένα μήνα για να βρεις εμβόλιο για την γρίπη!!!

Ξέρετε πως λόγω του μεγάλου εμβολιασμού για την γρίπη, πως εφέτος και γιατροί με πολύ δουλειά δεν έχουμε δει ούτε ένα κρούσμα γρίπης!!!

Αλλά μη μου πει κάποιος πονηρούλης, ότι αυτό είναι αποτέλεσμα, του ότι ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια τους, γιατί τους απαντώ, πως βλέπουμε εκατοντάδες εμπύρετες ιώσεις, αλλά ΟΧΙ γρίπη!!!

Για άλλο έναν λόγο ακόμη σιωπήστε επιτέλους, για να μην αναγκαστώ να το πω σε άλλη διάλεκτο!!!

Εσείς τα παιδιά σας δεν θα τα πάτε να εμβολιαστούν;;;;;;

Πάψτε επί τέλους και αν δεν θέλετε να το κάνετε, ασφαλώς είναι δικαίωμα σας.

Όπως είναι δικαίωμά σας και να πάτε, να πνιγείτε στην θάλασσα, αν θέλετε, που εμείς δες θα σας εμποδίσουμε καθόλου και στις δυο περιπτώσεις, αλλά στην δεύτερη θα πέσουμε στην θάλασσα, να προσπαθήσουμε να σας σώσουμε!!!

Σε εμένα δεν αρμόζει να πω, ότι θα χαρώ αν πνιγείτε, αλλά πολλοί είναι αυτοί οι χιλιάδες και τα εκατομμύρια, που τρέχουν για να εμβολιαστούν και πολλοί περιμένουν με αγωνία πότε θα έρθει η σειρά τους, οι οποίοι θα χαιρόντουσαν αν απαλλασσόταν η ανθρωπότητα από κάτι τέτοια σκουριασμένα μυαλά, που θέλουν με την ανοησία τους, να πεθάνουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων!!!

Ξέρετε κύριοι ποια είναι η αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο;;;

Πότε θα έρθει γρήγορα η σειρά τους για να κάνουν το εμβόλιο και να απαλλαγούν από το άγχος του επικείμενου θανάτου, για να μην έχουν την τύχη του Ήρωα Κινέζου Οφθαλμίατρου που πέθανε από Covid.

Ο Λι Ουενλιάνγκ, 34 ετών, εργαζόταν στην Ουχάν και στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ανέφερε σε πρώην συμφοιτητές του, μέσω της κινεζικής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat, ότι επτά ασθενείς, εργαζόμενοι στην τοπική ιχθυαγορά, διαγνώστηκαν με μια ασθένεια που παραπέμπει στο SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Αστακός 20/2/2021 

Dr . Παναγιώτης Στάικος. 


(που από σήμερα μετά την συμπλήρωση των 20 ημερών και από την δεύτερη δόση του εμβολίου Covid αισθάνομαι πιο ελεύθερος και χωρίς κανένα φόβο, αφού ανήκω στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου, λόγω βεβαρημένου ιστορικού με την αφαίρεση του μισού αριστερού πνεύμονα, για να προσφέρω πιο άνετα τις υπηρεσίες μου στους ασθενείς μου και στην κοινωνία!!!).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad