Πρόστιμο σε πελάτες και ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Πρόστιμο σε πελάτες και ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αστακό


Χθες, Σάββατο 13/3/2021, πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αστακό, που λειτουργούσε και εξυπηρετούσε πελάτες.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αστακού συνελήφθη ένας άνδρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, διότι λειτουργούσε καφενείο και εξυπηρετούσε τέσσερις καθήμενους πελάτες σερβίροντας οινοπνευματώδη ποτά. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ξηρομέρου.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad