Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση Φορέων και Πολιτών για τον ηλεκτρονικό χώρο της Δημόσιας Διαβούλευσης για το νέο Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2021-2027 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση Φορέων και Πολιτών για τον ηλεκτρονικό χώρο της Δημόσιας Διαβούλευσης για το νέο Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2021-2027


Ημερομηνία 23.4.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερώνουμε τους Φορείς και τους Πολίτες, ότι έχει ξεκινήσει και λειτουργεί ο ηλεκτρονικός χώρος της Δημόσιας Διαβούλευσης, για το νέο Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2021 – 2027 στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός του πλαισίου εφαρμογής της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027, διεξάγεται σε μια κρίσιμη συγκυρία πρωτόγνωρης υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής δοκιμασίας σε εθνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, καλούνται Φορείς και Πολίτες να πουν ελεύθερα την γνώμη τους, να κάνουν τις προτάσεις τους, ώστε να συνδιαμορφώσουν τις βασικές συνιστώσες του σχεδιασμού του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad