Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών με θέματα Ημερήσιας Διάταξης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2021

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών με θέματα Ημερήσιας Διάταξης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Α.Α. με θέματα Ημερήσιας Διάταξης
 
Αθήνα 11/4/2021

Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ του Σ.Α.Α. με θέματα
ημερήσιας διάταξης:

1. Προτομή Καρασεβδά - Εκτιμήσεις για την έως τώρα πορεία των πρωτοβουλιών του Συλλόγου - Απόφαση για συμμετοχή στο κάλεσμα του Δήμου Ξηρομέρου.
2. Συζήτηση και αποφάσεις πάνω στο αίτημα - κάλεσμα της ΟΠΣΥΞ για συμμετοχή των Συλλόγων με προτάσεις και δράσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 - Αποφασίστηκε ότι ο Σ.Α.Α. θα καταθέσει την δική του πρόταση.
3. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ από τον Πρόεδρο για τις εξερευνητικές δράσεις του Υπ. ́Πολιτισμού με θέμα «Ενάλια κιβωτός της Ιστορίας: Αποδίδονται 91 ναυάγια, πλοίων και αεροπλάνων» και τις  εξερευνήσεις των βυθών στις περιοχής πέριξ του Αστακού.

Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στον Δήμο Ξηρομέρου με την οποία θα ζητάει την παρέμβαση του Δήμου στο Υπ. Πολιτισμού ούτως ώστε να συμπεριληφθεί και η ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Δήμου Ξηρομέρου στις επόμενες επιλογές του Υπ. Πολιτισμού προ εξερεύνηση.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
Ντίνου Δήμητρα - Γενικός Γραμματέας
Νικολάου Κώστας - Αντιπρόεδρος
Καρβούνης Φώτης - Ταμίας
Σούρλα Βίκυ - Ειδικός Γραμματέας
Καραχρήστος Λευτέρης - Υπεύθυνος social media
Ταπρατζή Γκέλυ Υπεύθυνη - Δημοσίων Σχέσεων
Γαλάνη Αγγελική - Μέλος

Απόντες: Κρίθυμου Ελευθερία - Μέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad