Δημοτικό Σχολείο Αστακού: Ευχαριστήρια επιστολή για δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Απριλίου 2021

Δημοτικό Σχολείο Αστακού: Ευχαριστήρια επιστολή για δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού


Ευχαριστήρια Επιστολή για δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, των μαθητών και μαθητριών και των γονέων και κηδεμόνων, του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την Εταιρεία «ΝΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ» με έδρα στο Αγρίνιο, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και ιδιαίτερα τον κ. Χασάπη Αλέξανδρο για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το σχολείο μας.

Συγκεκριμένα η δωρεά αποτελείται από τον κάτωθι ηλεκτρονικό εξοπλισμό:

  1. Ένα φωτοτυπικό μηχάνημα: KONIKA MINOLTA BIZHUB 225i
  2. Ένα laptop: HP 250 G7 15.6” Intel Core i5-1035G1(1.00ghz) 8GB 256GBSSDFREEDOSSILV
  3. Πολυμηχάνημα Εκτύπωσης: Printer Canon-i SENSYSMF445DW (3514C025AA)
  4. Webcam Logitech c505e HD 960-001372

Η βοήθειά σας, είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του σχολείου μας.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να σας έχουμε αρωγούς σ’ αυτή την προσπάθεια και η γενναιοδωρία σας, να βρει και μιμητές στην τοπική κοινωνία του Αστακού.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Αθανάσιος Κούσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad