Αιολικοί σταθμοί στη Βελούτσα; Προς δημόσια διαβούλευση οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2021

Αιολικοί σταθμοί στη Βελούτσα; Προς δημόσια διαβούλευση οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)


Δημοσιεύθηκαν στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) προς δημόσια διαβούλευση οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τρεις (3) Αιολικούς Σταθμούς στον νομό Αιτ/νίας: 

MΠΕ για τον Αιολικό Σταθμό στο όρος Βελούτσα (πάνω από τα χωριά Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκης και τον Αστακό) της δημοτικής ενότητας Αστακού του δήμου Ξηρομέρου, για οκτώ (8) ανεμογεννήτριες, της εταιρείας ΚΥΩΝ ΕΠΕ. Δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 25-5-21: https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3503

MΠΕ για τον Αιολικό Σταθμό στο θέση Καλλίδρομος (βόρεια της Βελούτσας και πάνω από τα χωριά Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκης και τον Αστακό) της δημοτικής ενότητας Αστακού του δήμου Ξηρομέρου, για έξι (6) ανεμογεννήτριες, της εταιρείας ΚΥΩΝ ΕΠΕ. Δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 25-5-21: https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3504

ΜΠΕ για τον Αιολικό Σταθμό στο όρος Άγιος Κωνσταντίνος (πάνω από τα χωριά Παλαιόπυργος, Ανθόφυτο, Γάβρος, Σίμος και Στύλια) της δημοτικής ενότητας Πυλλήνης του δήμου Ναυπακτίας, για τέσσερις (4) ανεμογεννήτριες, της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΕ. Δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 10-5-21: https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3240

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, τα οικεία δημοτικά συμβούλια, τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, οι κάτοικοι και οι σύλλογοι των περιοχών να λάβουν γνώση των παραπάνω ΜΠΕ και να εκφράσουν την γνώμη τους, καταθέτοντας το έντυπο Δ11 στο ΗΠΜ. (Απαιτείται η εγγραφή του κάθε χρήστη με στοιχεία taxisnet στο HΠΜ).

Θα γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες για περισσότερες λεπτομέρειες-διευκρινίσεις σχετικά με το έντυπο Δ11 και τις ιδιαιτερότητες των υπόψη ΜΠΕ.

Κίνηση Πολιτών Αιτωλοακαρνανίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad