Σύσκεψη για την λειτουργία της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2021

Σύσκεψη για την λειτουργία της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύσκεψη για την λειτουργία της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτ/νίας, Μαρία Σαλμά και σε αυτή παραβρέθηκαν, η Διευθύντρια Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νιας, Ειρήνη Καραθανάση, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Σάββας Βλάχος, η αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δ/νσης Υγείας, Αθηνά Σταμούλη, ο προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, Νκόλαος Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτης Κωστίκογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών, Βασίλειος Παπαθανάσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής, Κωνσταντίνος Ναστούλης.

Η κ. Σαλμά χαιρέτισε τη συνάντηση, ενημέρωσε τους εκπροσώπους φορέων για τις ενέργειες των υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που ως στόχο έχουν την καλή λειτουργία της αγοράς, τον υγιή ανταγωνισμό και την προστασία του καταναλωτή, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η αγορά της Αιτωλοακαρνανίας θα λειτουργήσει άψογα, με σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και στις απαιτήσεις των καιρών, δηλαδή με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, με την ευκαιρία επανεκκίνησης της αγοράς και το σταδιακό άνοιγμα όλων των κλάδων το αμέσως προσεχές διάστημα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια προσωπικά, όσο και στο σύνολο των στελεχών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα σταθούν δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

«Η πορεία προς την απελευθέρωση του συνόλου των δραστηριοτήτων, συνεπάγεται και τη διπλή ευθύνη, τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, αφενός να συμβάλλουν ώστε η αγορά να παραμείνει ανοικτή, αλλά και η δημόσια υγεία να προστατευθεί ώστε να μην ρισκάρουμε ένα ακόμα πιο οδυνηρό νέο πισωγύρισμα. Είμαστε βέβαιοι ότι στον τόπο μας υπάρχει υψηλή επαγγελματική και κοινωνική συνείδηση. Έχοντας μπει πλέον στον δρόμο των όλο και περισσοτέρων εμβολιασμών, επιθυμία όλων είναι να βλέπουμε το φως της ελευθερίας να γίνεται όλο και πιο δυνατό. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί…» δήλωσε η κ. Σαλμά με την ευκαιρία της σύσκεψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad