Δήμος Ξηρομέρου: Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, την Δευτέρα 10 Μαΐου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, την Δευτέρα 10 Μαΐου


Ημερομηνία 9.5.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα γίνει την 10η Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ., για λήψη αποφάσεως στο κάτωθι θέμα:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Γνωμοδότηση σχετικά με την εγκατάσταση μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (Ανεμογεννήτριες - Φωτοβολταϊκά – Βιομάζα) στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο σύνδεσμος της ζωντανής μετάδοσης είναι:
https://youtu.be/h-OBjsEQX64


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad