Π. Στάϊκος: Πόσο αυταπατώνται κάποιοι ανύπαρκτοι-ετερόφωτοι της πλειοψηφίας όταν φωτογραφούνται δίπλα στο έργο Φαρμάκη, πως παίρνουν από την λάμψη του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2021

Π. Στάϊκος: Πόσο αυταπατώνται κάποιοι ανύπαρκτοι-ετερόφωτοι της πλειοψηφίας όταν φωτογραφούνται δίπλα στο έργο Φαρμάκη, πως παίρνουν από την λάμψη του


Πόσο αυταπατώνται κάποιοι ανύπαρκτοι – ετερόφωτοι της πλειοψηφίας, όταν φωτογραφούνται δίπλα στο έργο Φαρμάκη, πως παίρνουν από την λάμψη του.

To ενδιαφέρον του για τους δύο Δήμους του Ξηρομέρου ήταν άμεσο, ξεκινώντας με την ολοκλήρωση του έργου, που παρέλαβε έτοιμο από τον προκάτοχό του κύριο Κατσιφάρα με τις ασφαλτοστρώσεις των μεγαλύτερων τμημάτων του δρόμου από Μπαμπίνη, Αετό, Αρχοντοχώρι, Βάρνακα, Κανδήλα μέχρι Μύτικα, αφού στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια και όχι εγκατάλειψη του έργου των προκατόχων.

Για να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση των χαλασμένων τμημάτων (το μεγαλύτερο μέρος) του δρόμου από την Παναγία του Βασιλόπουλου μέχρι την Αερογέφυρα του Αστακού (για το μικρό τμήμα μπροστά στην μάντρα οικοδομικών υλικών του κυρίου Κουντούρη που χάλασε με τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν μειώνεται η αξία του έργου, γιατί εκεί θα χρειαστεί μεγάλο τεχνικό έργο, για να αντέχει σε τέτοια φαινόμενα) , ακολουθώντας το τμήμα του δρόμου από Τσαπουρνιά μέχρι Χρυσοβίτσα και βέβαια εκεί που του πρέπει το μεγάλο μπράβο, είναι για την ασφαλτόστρωση από Σουπί προς Παλαιομάνινα, όπου το τμήμα από Σουπί μέχρι Βαλόστρατο ήταν αδιάβατο από τροχοφόρα, ο οποίος γίνεται με Άριστα υλικά υπόβασης και με όλους τους κανόνες της μελέτης και της Μηχανικής των έργων οδοποιίας, με σωστό πάτημα με οδοστρωτήρες και βρέξιμο, ευελπιστώντας ότι θα ακολουθήσει και η σωστή ασφαλτόστρωση με άσφαλτο άριστης ποιότητας, σωστής θερμοκρασίας και σωστού πατήματος με οδοστρωτήρες, για να γίνει ένα έργο χρηστικό για τους πολίτες, που θα αντέχει στην φθορά του χρόνου και θα φέρει την σφραγίδα του Περιφερειάρχη κύριου Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του και μόνο αυτών!!!

Αστακός 20/5/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad