Χρήστος Μπόνης: Πρόταση για νέα τράπεζα στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2021

Χρήστος Μπόνης: Πρόταση για νέα τράπεζα στην Αιτωλοακαρνανία


Παρακολουθώ εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, το νέο πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει στον Αστακό (συμπαρασύροντας πολλές ακόμη περιοχές) με την σκέψη (αν δεν έχουν πάρει ήδη την απόφαση) να ανασταλεί η λειτουργιά του τραπεζικού καταστήματος της Πειραιώς στον Αστακό. 

Θυμόμαστε πολύ καλά τι συνέβη με το κατάστημα της Εθνικής, οπού η κεντρική διοίκηση της ΕΤΕ αποφάσισε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης και το σφράγισε.

Για τις συνέπειες που θα υπάρξουν αν και όταν και το εναπομείναν κατάστημα της Πειραιώς πάψει να λειτουργεί, θα τις υποστούμε όταν θα τις αντιμετωπίσουμε.

Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα θέλω να καταθέσω μία σκέψη, παράλληλα δε και πρόταση.

Από την μικρή εμπειρία μου, γνωρίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν Τράπεζες συνεταιριστικές, όπως (η πρώτη και πιο μεγάλη) των Χανίων, της Δράμα της Καρδίτσας. Θεωρώ ότι η Αιτωλοακαρνανία δεν υπολείπεται ευφυίας ή πρωτοβουλιών από τις πιο πάνω επαρχίες της Ελλάδας. Ας το δούμε δειλά στην αρχή και ας το προχωρήσουμε στην συνέχεια. Εξάλλου όλα θέλουν μια προσπάθεια!!!!

Με την σκέψη αυτή θέλω να βάλω μια άλλη παράμετρο και ας το δούμε είτε μακροπρόθεσμα είτε μεσοπρόθεσμα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad