Παναγιώτης Σταϊκος: Αν και ψηλός ο Αντιδήμαρχος, ξεπέρασε σε κωλοτούμπα την Κομανέτσι για τις Ανεμογεννήτριες! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιουνίου 2021

Παναγιώτης Σταϊκος: Αν και ψηλός ο Αντιδήμαρχος, ξεπέρασε σε κωλοτούμπα την Κομανέτσι για τις Ανεμογεννήτριες!


Αν και ψηλός ο Αντιδήμαρχος, ξεπέρασε σε κωλοτούμπα την Κομανέτσι για τις Ανεμογεννήτριες!

Άκουσον άκουσον: δήλωσε την Πέμπτη το πρωί 10/6/2021 παρουσία (4) τεσσάρων ατόμων στο Βενζινάδικο του κυρίου Ντίνου, ότι ενώ ψήφισε όχι στην εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο, είναι όμως υπέρ της εγκατάστασης τους και τώρα κατά δήλωσή του που θα εγκατασταθούν οι Ανεμογενήτριες, απλώς ο Δήμος θα χάσει τα αντισταθμιστικά κάτι ψίχουλα, τα οποία μας έστειλαν με πολύ θράσος μόλις (2) δύο ώρες πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία συζητούσαν με τις εταιρίες πίσω από κλειστές πόρτες και με εγκαλούσε γιατί ψήφισα αυτό που ήθελαν ο Λιγνός και Πετρονικολός, όπως είπε επί λέξει.

Όχι κύριε Αντιδήμαρχε δεν ψήφισα γιατί μου απαγόρευσαν οι κύριοι Λιγνός και Πετρονικολός, αλλά ο λαός του Ξηρομέρου.

Και όση λάσπη και αν πετάτε η θέση της παράταξής μας στο πρόγραμμά μας ήταν ξεκάθαρη και φαίνεται υπογραμμισμένη και η αναφορά μου σε μια ανάρτηση και όχι σε προγραμματικές θέσεις αφορούσε στα δύο γήπεδα, που πήρε το Μοναστηράκι Βόνιτσας και αποκρύπτατε επιμελώς τις φωτογραφίες από τα γήπεδα με τις εξέδρες και τους προβολείς, ενώ εσείς από τις Ανεμογεννήτριες πάνω από το Πλατυγιάλι, που άρχισαν να λειτουργούν δοκιμαστικά πήρατε δύο κουλούρια, για να μην το πω πιο λαϊκά.

Είστε πραγματικά αξιοθρήνητοι.

Κοιτάξτε κύριε Αντιδήμαρχε είναι δικαίωμα σας και μάλιστα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, να είστε υπέρ της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών και δεν θα σας έψεγε κανένας, αν ψηφίζατε ΝΑΙ, αλλά δεν είναι δικαίωμα σας, να υποστηρίζετε ότι οι Ανεμογεννήτριες θα μπούνε στην Βελούτσα επειδή το θέλετε εσείς, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα ΟΧΙ στην εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο.

Αυτό αποτελεί ασέβεια απέναντι στον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον Κ@λο σας στο μάρμαρο να χτυπήσετε οι ανεμογεννήτριες, δεν θα μπουν, γιατί δεν το θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού του Δήμου Ξηρομέρου, και το μόνο που θα σας έχει μείνει θα είναι η προβιά στην πλάτη.

Αλήθεια εσύ φίλε Πάνο Χολή συμφωνείς με τον Αντιδήμαρχο, πως θα μπουν οι ανεμογεννήτριες στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο;;;;;

Αστακός 13/6/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad