Σκοπευτικός Σύλλογος Αστακού: Τιμώντας τον άνθρωπο, τον αθλητή, τον Ολυμπιονίκη, Παντελή Καρασεβδά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουνίου 2021

Σκοπευτικός Σύλλογος Αστακού: Τιμώντας τον άνθρωπο, τον αθλητή, τον Ολυμπιονίκη, Παντελή Καρασεβδά


«ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ»

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 ήταν η παγκόσμια ημέρα Ολυμπισμού. Τι πιο ζωντανό παράδειγμα εθελοντισμού ανιδιοτέλειας και Ολυμπιακού ιδεώδους από τα κατορθώματα και τον Βίο του Μεγάλου Αστακιώτη Ολυμπιονίκη ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ (δείτε ΕΔΩ).

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος που φέρει την ονομασία του μεγάλου Ολυμπιονίκη θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του, κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στη ζωή του και στα κατορθώματά του, για να θυμηθούν όσοι γνωρίζουν και να μάθουν όλοι και κυρίως η νέα γενιά για την τεράστια προσωπικότητά του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε πριν 25 χρόνια και παίρνει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα (LEVEL 3) πρακτικής σκοποβολής και σταθερού στόχου με πολλές διακρίσεις. Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπούμε το άθλημα που διακρίθηκε ο Παντελής Καρασεβδάς, ανιδιοτελώς και με μόνα έσοδα, χρήματα από τις απλές συνδρομές των μελών του συλλόγου. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπηρετώντας τις αξίες του, τιμάμε την μνήμη και τα ιδεώδη του Μεγάλου Ολυμπιονίκη. Θεωρούμε λοιπόν σκόπιμο να κάνουμε γνωστή την ιστορία και τα πιστεύω αυτού του σπουδαίου ανθρώπου, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Μπότσιο Γεράσιμο και Νιφόρο Ζαφείρη για τις πληροφορίες σχετικά με τη ζωή και το έργο του Παντελή Καρασεβδά.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 
«ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad