Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Παλαίρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουνίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Παλαίρου


Στα πλαίσια της συντήρησης και της αναβάθμισης του γηπέδου της Παλαίρου το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ολοκλήρωσε τις εργασίες στην εξέδρα του γηπέδου και στους γύρω χώρους.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες στεγανοποίησης, επιδιόρθωσης και αντικατάστασης (φθαρμένων και σκουριασμένων σιδήρων) του γηπέδου. Επιπροσθέτως μέρος της εξέδρας του και εργασίες ελαιοχρωματισμού αυτής. Επιπλέον έγινε και μερική αντικατάσταση καθισμάτων, πάγκων, αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων.

Οι εργασίες στο γήπεδο θα ολοκληρωθούν με την αλλαγή της φθαρμένης πινακίδας του γηπέδου, που βρίσκεται στα αποδυτήρια. Εν συνεχεία εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα αποδυτήρια, έτσι ώστε να βελτιωθούν και να γίνουν λειτουργικά για τους χρήστες.

Τέλος, το Σεπτέμβριο θα γίνει και η προγραμματισμένη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα με χτένισμα και προσθήκη συνθετικού υλικού.

Προτεραιότητα μας φυσικά είναι η ασφάλεια των φιλάθλων και η διατήρηση της εξέδρας και του γηπέδου για πολλά ακόμη χρόνια.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad