Την Παρασκευή 23 Ιουλίου η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Για Πάντα» στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουλίου 2021

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Για Πάντα» στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού Αστακού


Αστακός, 22/7/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.:2646 041204
Fax.:2646 041204
E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων στις οποίες εντάσσεται και η τέχνη του κινηματογράφου , θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:30 μ.μ στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού Αστακού η κινηματογραφική ταινία «…για Πάντα» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσιμιτσέλη & Κατερίνα Γερονικολού. H ταινία είναι ελληνικής παραγωγής, με γνωστούς και αγαπημένους από το ελληνικό κοινό ηθοποιούς. Ο Γιάννης Παπαδάκος σκηνοθετεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού σε μία ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις στην σύγχρονη κοινωνία, με άρωμα βινυλίου, γυρισμένη στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας.

Την διοργάνωση έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (SUMMER CINEMA) με την στήριξη του Νομικού Προσώπου, ενώ θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad