Ας μας το εξηγήσουν αυτό οι «ειδικοί». Πώς γίνεται η πρωταθλήτρια των εμβολιασμών Μύκονος να μπαίνει σε lockdown; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουλίου 2021

Ας μας το εξηγήσουν αυτό οι «ειδικοί». Πώς γίνεται η πρωταθλήτρια των εμβολιασμών Μύκονος να μπαίνει σε lockdown;


Τελικά διασπείρουν τον ιό και μάλιστα αρκετά γρήγορα και οι εμβολιασμένοι;

Πολλές απορίες έχει προκαλέσει η κυβερνητική απόφαση να θέσει σε ένα ιδιότυπο lockdown το νησί-σήμα κατατεθέν για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο λόγος για την κοσμοπολίτικη Μύκονο, η οποία μέχρι και τις 26/7 θα βρίσκεται υπό καθεστώς περιορισμών μεσούσης της τουριστικής σεζόν.

Κυβέρνηση και ειδικοί σήμαναν συναγερμό για το «νησί των ανέμων» μετά τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού τα τελευταία 24ωρα.

Αυτή η εξέλιξη ωστόσο έχει επιφέρει την -δίκαιη- αγανάκτηση των επιχειρηματιών και των απλών κατοίκων του νησιού που κάνουν λόγο για μία καταστροφική και ακαταλόγιστη απόφαση που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα το τοπικό τουρισμό.

Η Μύκονος, μαζί με μερικά ακόμα ελληνικά νησιά, διαφημίστηκαν όσο λίγα τις τελευταίες εβδομάδες από την κυβέρνηση εξαιτίας των εντυπωσιακά μεγάλων ποσοστών εμβολιασμού.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ΠΑΡΑΔΟΞΟ!

Αφού μας λένε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να κολλήσουν και πόσο μάλλον να μεταδώσουν τον κορωνοϊό, τότε πως δικαιολογείται η τόσο μεγάλη διασπορά του ιού σε ένα νησί που μέχρι σήμερα θεωρούνταν «covid free»;

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώνονταν σε εφημερίδες και κανάλια στις αρχές του Ιουλίου, η Μύκονος είχε καταφέρει να ανοσοποιήσει το 82, 17 % του πληθυσμού της!

Μάλιστα είχε προχωρήσει αρκετά και ο εμβολιασμός των εποχιακών υπαλλήλων που ήρθαν στο νησί το καλοκαίρι για να εργαστούν!

«Το παράδειγμα των ντόπιων ακολούθησαν και οι εργαζόμενοι που έρχονται να δουλέψουν στο νησί μας και για αυτό το λόγο υπάρχουν αυτά τα σημαντικά ποσοστά» δήλωνε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Τι πήγε λοιπόν τόσο στραβά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad