Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Υπενθύμιση - θερμή παράκληση ενόψει της εκδήλωσης στις 20 Αυγούστου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Αυγούστου 2021

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Υπενθύμιση - θερμή παράκληση ενόψει της εκδήλωσης στις 20 Αυγούστου


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών θέλει να γνωστοποιήσει σε όσους αύριο θα παρευρεθούν στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων και είναι προσκεκλημένοι (δηλαδή είναι κάτοχοι της επίσημης πρόσκλησης), ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ στο διαβαθμισμένο χώρο της πλατείας να επιδεικνύουν και την πρόσκλησή τους στους υπεύθυνους για τον έλεγχο. Χωρίς την πρόσκληση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στον χώρο των επισήμων καθώς επίσης και στο δείπνο που θα επακολουθήσει.

Εάν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεν έχουν παραλάβει την πρόσκληση ή την έχουν απωλέσει, θα πρέπει να μας ενημερώσουν εγκαίρως πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ούτως ώστε να υπάρχει ο χρόνος της επανέκδοσης. Επαναλαμβάνουμε παράλληλα ότι όσοι εκ των προσκεκλημένων που ενημερώθηκαν είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ούτως ώστε να δηλώσουν στην προβλεπόμενη καταληκτική ημερομηνία και δεν δήλωσαν συμμετοχή ή απάντησαν αρνητικά, προφανώς και για την κατηγορία αυτή δεν θα υπάρχει μέριμνα στον χώρο των επισήμων καθώς και στο δείπνο.

Εξυπακούεται ότι ο χώρος της πλατείας του Αστακού είναι ελεύθερος για ΟΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να παρευρεθούν χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις πλην του συγκεκριμένου χώρου που προαναφέραμε, όπου θα παρευρίσκονται οι επίσημοι προσκεκλημένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad