Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Εργασίες Βελτίωσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Ξηρομέρου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Αυγούστου 2021

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Εργασίες Βελτίωσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Ξηρομέρου»


 Αστακός, 02.08.2021


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.:2646 041204
Fax.:2646 041204
E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε σήμερα με τον ανάδοχο η σύμβαση για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ». Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας , με την αρχή να γίνεται από τον Παιδικό Σταθμό Φυτειών όπου θα γίνει αντικατάσταση της κεραμοσκεπής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και συγκεκριμένα: Την πρώην διοίκηση του Νομικού Προσώπου και των πρώην Προέδρο Βασίλη Μουρκούση για την ένταξη του έργου , τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη , Νέλλυ Κούση και Βιβή Ζαβογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην σύνταξη των μελετών, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου και Ξηρομέρου , και το διοικητικό προσωπικό του Νομικού Προσώπου.

Συνεχίζουμε με στόχο τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad