Τοποθέτηση Seatrac στην πλαζ του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2021

Τοποθέτηση Seatrac στην πλαζ του Αστακού


Δύο ακόμα SEATRAC τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά

Δύο ακόμα Seatrac (μηχανήματα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα) τοποθετήθηκαν στις παραλίες Αμφιλοχίας και Αστακού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά.

Στην εγκατάσταση του Seatrac στην παραλία Αμφιλοχίας παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας και ο Πρόεδρος Δ.Ε. Αμφιλοχίας, Απόστολος Γώγουλος, ενώ στην αντίστοιχη εγκατάσταση στην παραλία Αστακού, εκτός της κ. Σαλμά, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αστακού Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Πρόεδρος Δ.Ε. Αστακού, Αρετή Γριτσίπη και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Χαϊδής.

«Με την εγκατάσταση των δύο νέων Seatrac, ενώ νωρίτερα είχε τοποθετηθεί και αντίστοιχη εγκατάσταση στην παραλία Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, ολοκληρώθηκε για φέτος η συγκεκριμένη δράση της Περιφέρειας στην Αιτωλοακαρνανία και είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να ξέρουμε ότι στην Περιφερειακή μας Ενότητας υπάρχουν παραλίες που παρέχουν πρόσβαση στη θαλάσσια απόλαυση σε όλους τους συμπολίτες μας» τόνισε η κ. Σαλμά προσθέτοντας ότι «διαρκής προσπάθεια και μέριμνά μας θα είναι οι ίσες ευκαιρίες και ίσες δυνατότητες για όλους και παντού».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad