Δήμος Ξηρομέρου: Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Σεπτεμβρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Σεπτεμβρίου


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ον: Αντικατάσταση τακτικού μέλους (Αντιπροέδρου) του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου», λόγω παραίτησης. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

ΘΕΜΑ 2ον: Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, «Σχολική Επιτροπή Σχολείων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου», λόγω παραίτησης. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

ΘΕΜΑ 3ον: Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για έκδοση Π.Ο. για το έργο, «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (Φωτοβολταϊκός Σταθμός) ισχύος 115 MWP, στην θέση Σόχα-Ξερότοπος της Κοινότητας Αρχοντοχωρίου, Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, Δήμου Ξηρομέρου, Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας (ΠΕΤ 2107586220). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών κ. Στρατομήτρος Ιωάννης και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ραλάτου Ζαχαρούλα
.
Στην συνεδρίαση καλείται να συμμετάσχει και ο Πρόεδρος Αρχοντοχωρίου Λιοντάκης Γεώργιος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

(Το βίντεο ξεκινά στο 9:05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad