Μπλόκο σε πάνω από 300 κιλά κάνναβης στον κόμβο της Αμφιλοχίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2021

Μπλόκο σε πάνω από 300 κιλά κάνναβης στον κόμβο της Αμφιλοχίας

φώτο αρχείου

Γερό χτύπημα στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας, οι οποίοι κατέσχεσαν μια τεράστια ποσότητα κάνναβης που ξεπερνά τα 300 κιλά, σε ένα φορτηγό το οποίο οδηγούσε Έλληνας. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την διέλευση του φορτηγού που κατευθυνόταν πιθανότατα προς την Αθήνα και, όταν το εντόπισαν στην Άρτα, το έθεσαν υπό παρακολούθηση. Στον κόμβο Αμφιλοχίας έστησαν μπλόκο και το σταμάτησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τη συνδρομή ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εσωτερικό του βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που ξεπερνούν τα 300 ή και τα 500 κιλά! Το όχημα κατασχέθηκε και η καταμέτρηση του παράνομου φορτίου του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο 25χρονος Έλληνας οδηγός από τη Λευκάδα συνελήφθη και ανακρίνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad