Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Ημερομηνία 12.9.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρώτο κουδούνι αύριο και για τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου και θέλω να ευχηθώ προς τα παιδιά και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά με υγεία και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Ως Δήμος Ξηρομέρου με τις Σχολικές Επιτροπές και πάντα σε άριστη συνεργασία με τις διευθύνσεις όλων των σχολικών μας μονάδων, πράξαμε όλα όσα απαιτούνται για το απρόσκοπτο άνοιγμα των σχολείων. Επίσης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είμαστε παρόν και δίπλα στα σχολεία μας, να λύνουμε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί.

Νέα σχολική χρονιά, νέα όνειρα, νέα γνώση, νέα ελπίδα, δίνοντας Παιδεία στη νεολαία του τόπου, που είναι το μεγάλο ζητούμενο για να έχουμε κοινωνία που πάει μπροστά και προοδεύει.
 
Καλή νέα αρχή σε όλους!!


Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad