Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ον: Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 30,073 ΜW στη θέση Μπούστρια, Τ.Κ. Αετού Δ.Ε. Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και Βλυζιανών και Μπαμπίνης, Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλ/νίας, της εταιρείας ΑΕΤΟΣ ΦΒ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» (ΠΕΤ 2106562321). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
ΘΕΜΑ 2ον: Αίτημα για την ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στον Δήμο Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
ΘΕΜΑ 3ον: Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Γερόλυμος.
ΘΕΜΑ 4ον: Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για καταβολή σε χρήμα, στους δικαιούχους υπαλλήλους, για το γάλα ετών 2018, 2019 και 2020. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
ΘΕΜΑ 5ον: Αίτημα προς την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για παραχώρηση στο Δήμο Ξηρομέρου, δημοσίου ακινήτου (αρθμ. Α.Β.Κ. 177) στον Αστακό. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
ΘΕΜΑ 6ον: Εξέταση αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού, για την παραχώρηση χρήσης του Δ.Α.Κ. Αστακού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος.
ΘΕΜΑ 7ον: Αποδοχή δωρεάς για την ανέγερση μνημείου του Φυτειώτη αγωνιστή Πάνου Γαλάνη – Μεγαπάνου στον αύλειο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Μαχαλιώτη στη Βίγλα Φυτειών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος.
ΘΕΜΑ 8ον: Αποδοχή της παράτασης παραχώρησης ενός (1) κλειστού απορριμματοφόρου οχήματος με στοιχεία ΚΗΗ 4434 (ΔΑ 2139) μάρκας IVECO από τον Δήμο Αθηναίων, για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παληογιάννης Παναγιώτης.


Η συνεδρίαση ξεκινά στο 8:57.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad