Τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Οκτωβρίου 2021

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «χαιρετίζει τους εκατοντάδες σκεπτόμενους συναδέλφους που πήραν μέρος στις εκλογές του Σωματείου, αλλά και όσους για κάποιο λόγο δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία».

Οι εκλογές έγιναν από 20-09-2021 έως και 30-09-2021 στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, την Αμφιλοχία, το Αιτωλικό, την Ναύπακτο , το Καινούργιο και τον Αστακό. Συνολικά ψήφισαν 604 μέλη (102 μέλη περισσότερα από τις προηγούμενες εκλογές) .

Τονίζεται εν συνεχεία:

«Καλούμε όλους τους συνταξιούχους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δράση. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για ό,τι μας έχει αφαιρεθεί . Για αυξήσεις στις συντάξεις, 13η και 14η σύνταξη και το ΕΚΑΣ. Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης και της υγείας».

Από τις πρόσφατες εκλογές εκλέχτηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά για Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ελλάδας οι παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad