Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στο Μεσολόγγι και στο Κρυονέρι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Οκτωβρίου 2021

Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στο Μεσολόγγι και στο Κρυονέρι


Εξιχνιάσθηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στο Μεσολόγγι και στο Κρυονέρι

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, πέντε κλοπές, που διαπράχθηκαν στο Μεσολόγγι και στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα:

1. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 10/5/2019 στο Μεσολόγγι, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς του, διέρρηξαν νηπιαγωγείο και αφαίρεσαν μια κεντρική μονάδα υπολογιστή και συσκευές εικόνας και ήχου.

2. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 14χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 12/08/2019, στο Μεσολόγγι, παραβίασε θύρα σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο και πέντε πακέτα τσιγάρων.

3. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίο i στις 18/10/2019, στο Μεσολόγγι, παραβίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι, 30 ευρώ και την εμπρόσθια πλευρά του cd - player .

4. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών ηλικίας 11, 14 και 15 ετών, οι οποίο i στις 9/02/2021, στο Μεσολόγγι, παραβίασαν σταθμευμένο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό και αφαίρεσαν τις μπαταρίες του.

5. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, από τους οποίους οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, αμφότεροι, διότι στις 27/09/2021, στο Κρυονέρι, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν, από εξοχική οικία ημεδαπής, (2.500€), δύο ρολόγια χειρός, ενδύματα και υποδήματα.

6. Ένας από τους δράστες της τελευταίας υπόθεσης κλοπής εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου και σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει την 25-9-2021 στην Πάτρα, από την κάτοχό του.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad