Λευκάδα: Άγνωστος άνδρας επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Λευκάδα: Άγνωστος άνδρας επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες


Φόβος και τρόμος έχει γίνει στη Λευκάδα ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορεί μέσα στο σκοτάδι και επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες που περπατούν μόνες, με σκοπό να κάνει ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους. Μάλιστα, σε μια περίπτωση δεν δίστασε να χτυπήσει το ανυπεράσπιστο θύμα του.

Ο σάτυρος κινείται στην ευρύτερη περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, όπου την τελευταία εβδομάδα φέρεται να έχει επιτεθεί σε δύο κορίτσια, τα οποία έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένα και τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή. Πρόλαβε, όμως, να χτυπήσει μια από τις κοπέλες που επέστρεφε στο σπίτι της από την δουλειά της.

Η ίδια κοπέλα φέρεται ότι έχει υποβάλλει μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ξυλοδαρμό σε βάρος αγνώστου, με αποτέλεσμα να ενταθούν οι περιπολίες των αστυνομικών που αναζητούν τον δράστη στην περιοχή όπου έχει δράσει. Η δημοσιοποίηση των δυο επιθέσεων, πάντως, έχει προκαλέσει ανησυχίες στις νεαρές γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad