Παρουσίαση της εκστρατείας «Μένει Μυστικό» με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Οκτωβρίου 2021

Παρουσίαση της εκστρατείας «Μένει Μυστικό» με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Αστήρ για την παρουσίαση της εκστρατείας «Μένει Μυστικό» που συνδιοργάνωσαν οι δύο φορείς με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα αποτελέσματα της εκστρατείας, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων, επαγγελματιών υγείας. 

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί δράση που δημιούργησαν οι μαθητές και μαθήτριες, μέλη του Εθελοντικού Ευρωπαϊκού Μαθητικού Δικτύου YouSmile στην Πάτρα. 

Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με την παράδοση του ψηφίσματος και των προτάσεων του Οργανισμού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, από τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος κ. Χαριτάτος Σπύρος.

Δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσω live streaming: https://youtu.be/wNgS31JkmeY 

Για την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται η επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad