Παναγιώτης Στάικος: Όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή και το αντίστροφο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Στάικος: Όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή και το αντίστροφο


Όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή και το αντίστροφο.


Η υποβάθμιση ενός σχολείου οδηγεί σε υποβάθμιση των σπουδών και της παρεχόμενης παιδείας, πράγμα που θέσαμε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ύστερα από συνάντηση και τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Βασιλόπουλου και Καραϊσκάκη κυρίων Πάνου Πετρονικολού και Αθανάσιου Λιγνού, ζητάμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο να Συναινέσει για την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την μη Υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Βασιλόπουλου- Καραϊσκάκη και να καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες και αγώνες για να αποφύγουμε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη για τον τόπο μας.

Για την Δημοτική Παράταξη
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Στάικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad