Αγρίνιο: Παρουσία αθλητών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Αθλητή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Οκτωβρίου 2021

Αγρίνιο: Παρουσία αθλητών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Αθλητή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία αθλητών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Αθλητή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

- Σταμούλης Κωνσταντίνος, Καπούλας Κωνσταντίνος, Σταμούλης Νικόλαος, Σκεπετάρη Χριστίνα, Καραχρήστου Χαριτίνη, Δρόσος Αδαμάντιος, Καντερέ Βασιλική, Ζαρκαδούλα Ευτυχία, Αϋφαντόπουλος Ηλίας, Ματσούκας Ιωάννης, Καψάλης Διονύσιος και Τουφεκούλας Παναγιώτης (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -Γ.Ε.Α.)

- Ναστούλης Αθανάσιος, Ράπτης Κωνσταντίνος και Μπιτχάβας Παναγιώτης (Αθλητικός Σύλλογος «Π.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ»)

- Σακκά Χαρίκλεια (Α.Σ. «ΤΙΤΟΡΜΟΣ» ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

- Αλεξανδροπούλου Αγγελική-Ευδοκία (Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ)

- Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ για τη άνοδό του στην Α2 κατηγορία καλαθοσφαίρισης ανδρών το έτος 2019

- Α.Σ. «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ για τη άνοδό του στην Α2 κατηγορία καλαθοσφαίρισης γυναικών το έτος 2020

- ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -Γ.Ε.Α. για τη συνολική προσφορά της.

- Καλτσή Ευφροσύνη, Μπιτσικώκου Δήμητρα - Σωτηρία, και Μεσινδιάνου Ρωμαλέα (Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

- Παπαχρήστου Μαρία και Μπεκούλη Βασιλική

( Α.Μ.Σ. «ΠΥΓΜΗ» ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ)

- Καφρίτσας Αθανάσιος, Παναγιωτίδης Ιωάννης, Καπραντζάς Γεώργιος, Λιόκατυρος Κων/νος, Τάκης Κοσμάς και Λιόκαυτος Χρήστος ( Γ.Σ. «ΗΡΑΚΛΗΣ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ).

-Παύλος Τσιούμας του Αθλητικου Συλλόγου Shotokan KARATE

Τιμητικά βραβεύτηκε για την προσφορά του σε σωματεία της πόλης ο κ. Δημήτρης Πατρινούδης και η κ. Χριστίνα Μαραγιάννη για την αθλητική διαδρομή της.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις τους: «Το αθλητικό μέλλον της πόλης είναι εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε για να βραβεύσουμε τόσους αθλητές και την προσπάθεια που καταβάλλουν μαζί με τους προπονητές, τους συλλόγους και τους γονείς τους. Στο Αγρίνιο άλλωστε στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και είμαστε υπερήφανοι γιατί, η αθλητική ιστορία της πόλης, συνδέεται με την πορεία σπουδαίων αθλητών και συλλόγων. Αύριο συμμετέχουμε και τιμούμε τον σπουδαίο Αγρινιώτη αθλητή, Μιχάλη Κούση. Με τη συμμετοχή στον 13υ Ημιμαραθώνιο, ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της πόλης, αποτίουμε φόρο τιμής στον συμπατριώτη μας που δόξασε τον τόπο του».

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης μετέφερε τα συγχαρητήρια της οικογένειας του Μιχάλη Κούση : « Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια όλων των Αγρινιωτών για την προσφορά σας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να στηρίζουμε».

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Διονύσης Μπαμπαρούτσης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad