Άνδρας με αγροτικό έφτασε στον Άγνωστο Στρατιώτη και φώναζε «θα σας κάψω όλους» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Οκτωβρίου 2021

Άνδρας με αγροτικό έφτασε στον Άγνωστο Στρατιώτη και φώναζε «θα σας κάψω όλους»


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (04.10.2021) μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Άνδρας που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία και αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία της Βουλής και στην Αντιτρομοκρατική.

O άνδρας με το αγροτικό “σκαρφάλωσε” στο πεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε να ανατιναχτεί.

Πρόκειται για έναν 58χρονο αγρότη από την Καλαμάτα. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Από την Αμαλίας (που έκλεισε για ώρα μετά το περιστατικό) ο οδηγός του αγροτικού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, ενώ από τη μικροφωνική που είχε εγκατεστημένη στο φορτηγό του φώναζε «θα σας κάψω όλους».

Πάνω στο αυτοκίνητο ο αγρότης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο», «ιαματικές πηγές» και πως… η Τουρκία κυβερνάει την Ελλάδα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έκανε έλεγχο στο αγροτικό και εντόπισε μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Ο οδηγός έχει συλληφθεί και κρατείται στη ΓΑΔΑ.




Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad