Βελτιώνεται ο δρόμος από Νεοχώρι έως την παραλία Λούρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Οκτωβρίου 2021

Βελτιώνεται ο δρόμος από Νεοχώρι έως την παραλία Λούρου


Βελτιώνεται ο δρόμος από Νεοχώρι έως την παραλία Λούρου

Εκτεταμένες ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 17 χλμ περίπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το έργο «Βελτίωση Οδού από Νεοχώρι προς Παραλία Λούρου», για το οποίο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη.

Με τις εργασίες που θα ξεκινήσουν σύντομα θα βελτιωθεί η βατότητα της οδού και θα καταστεί ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων, καθώς θα τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετη σήμανση, όπως επίσης στηθαία ασφαλείας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα βελτιωθεί σημαντικά η προσβασιμότητα στην ευρύτερη περιοχή, η οποία παρουσιάζει τουριστικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad