Έγκριση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση ζημιών στο παραλιακό μέτωπο της Παλαίρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Οκτωβρίου 2021

Έγκριση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση ζημιών στο παραλιακό μέτωπο της Παλαίρου


Τη χρηματοδότηση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας με το ποσό των εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (900.000,00€), σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Γεώργιου Αποστολάκη με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, εγκρίθηκε το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αποκατάστασης θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται όλον αυτόν τον καιρό τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι ταξιδιώτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό κ. Πέτσα και τους συνεργάτες του για την κατανόηση που επέδειξε και την άμεση εξεύρεση λύσης σε αυτό το μείζον πρόβλημα της περιοχής μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή καθοριστική ήταν η βοήθεια του Βουλευτή κ. Καραγκούνη καθώς επίσης και το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad